fredag 1 maj 2009

Helgen dag 1

Denna helg kommer jag få in ett inlägg varje dag då detta är en stor och viktigt helg! Ni som ännu inte vet lär märka det allt eftersom men kolla gärna www.jesusmanifestationen.se

Dag 1
Dagen startade enormt roligt med picnic med Johannes och Josefine i Tantolunden. Förutom att det var mysig gemenskap så blev det även en hel del galenskap vilket de med facebook kan ta del av. Vi fick förstärkning av Sofie och Sofia senare. En grekisk middag avnjöts sedan på Medis innan Oas-mötet i Katarina kyrka började (http://www.oasrorelsen.se/). Detta var ett fantastiskt möte som sparkar igång denna helg. Mycket bra lovsång och god förkunnelse. Sedan så var planen att jag skulle dra till plattan och kolla hur det gick för Jesus folket (som huserar där under 48 timmar)...det slutade med att jag var kvar och hjälpte till. Delade ut biblar, samtalade med folk, gav folk kaffe och fick be med folk också :D.

Vänner! Stockholm och Sverige står inför en förändring, exakt hur det kommer bli och när vet jag inte, men nu börjar det!
Men före går Herren, Men före går Herren
Men före går Herren, med segerns banér!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar