torsdag 8 juli 2010

Wow alltså!

Denna sommar har jag på olika sätt kommit fram til ett par böneämnen:
* Att jag ska få lära känna Gud mer
* Att Han ska visa sig mer för mig
* Att Han ska visa hur mycket han älsar mig

Det som hänt steg för steg är att Han har öppnat mina ögon på ett djupare plan för hur underbart fantastisk skapelsen är...alltså i förlängingen hur underbar Han är och hur mycket han älskar mig.



Om du tycker skapelsen är häftig så borde du träffa Skaparen!

4 kommentarer:

  1. Din Bön är Besvarad min Vän.

    http://www.watchtower.org/z/bh/article_04.htm

    Om det är din önskan att lära känna den levande Guden, öppna då upp hjärtat och läs denna artikel fördomslöst och objektivt så kommer du förstå :) "Och ni skall förstå sanningen, och sanningen skall göra er fria" Johannes 8:32

    SvaraRadera
  2. http://www.carm.org/biblical-response-to-jehovahs-witnesses

    http://www.carm.org/responding-jehovah%E2%80%99s-witness-attacks-deity-christ

    SvaraRadera
  3. Det låter som något att ständigt sträva efter tycker jag! :) bra böneämnen med andra ord.

    Kul att du ville länka till min blogg från din förresten :)

    SvaraRadera
  4. Skaparen vill att alla människor ska vända sig till Honom och göra Hans vilja. Utövare av de tre världsreligionerna tror att de har kontakt med Honom och att de gör Hans vilja; och har upplevelser av frid och andra känslor som de förknippar med denna relation som de tror att de har.

    Frågan är hur man gör för att upprätthålla en relation med Skaparen; hur man ska leva för att kunna relatera till en Perfekt Skapare.
    (Människor gör det som strider emot Skaparens vilja. En perfekt Skapare som förenas med det som är imperfekt, skulle göra Honom imperfekt, vilket är en logisk omöjlighet.)

    Första århundradets Ribi Yehoshua – Messias – från Nasaret undervisade att man ska göra sitt bästa att hålla direktiven i ”Moseböckerna” icke-selektivt, inkl. att inte äta fläsk, inte äta skaldjur, osv. Han hävdade precis som det står skrivet i den judiska Bibeln (5 Mosebok 13:1-6, 6:4-9; ”Hesekiel” 18, Jesaja 1:17-18 (alla verserna på hebreiska) osv..) att det är en grundförutsättning för att Skaparen i Sin Nåd ska ge Sin förlåtelse. (Bevis

    SvaraRadera